Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Luxury Singapore - Bali - Malaezia

   Bali, Singapore, Malaesia

2990  2790 
Vezi detalii

Descriere

Ziua 1, 26 Aug.: Buadpesta – Kuala Lumpur

Avand in vedere diferentele de fus orar ziua de 26 o vom petrece pe drum catre Kuala Lumpur

 

Ziua 2, 27 Aug.: Minunatul oras Kuala Lumpur

Vom avea oportunitatea sa vizitam unul dintre cele mai impunatoare orase din aceasta zona, cu atractii diversificate : cladiri inalte, bucatarie minunata, piete de strada, temple si cladiri istorice. Seara ne vom caza intr-un Hotel de 5* in apropiere de Turnurile gemene Petronas, faimoase in toata lumea. Cazare hotel: Traders Hotel Kuala Lumpur 5* sau similar cu mic dejun – camere cu vedere la turnurile Petronas in limita disponibilitatii. Optional: Turul orasului Kuala Lumpur cu ghid vorbitor de limba engleza, iar insotitorul nostru va traduce.

 

Ziua 3, 28 Aug.: Kuala Lumpur - Ubud 

Dupa micul dejun vom pleca spre aeroport de unde vom decola spre Aeroportul Denpasar din Bali, Indonezia. Transfer spre Ubud, un oras efectiv spectaculos. Frumusețea extraordinară a peisajelor din Bali - câmpuri de orez, munți, defileuri, râuri, sate și temple străvechi, este greu de descris in cuvinte. Ubud are rol de epicentru al culturii balineze, cele mai multe dintre muzee și galerii din Bali sunt concentrate aici. Cazarea va fi la spectaculosul Maya Ubud Resort and SPA, un resort de 5 * sau similar.

 

Ziua 4-6, 29-31 Aug.: Ubud

Zile de relaxare in Ubud. Se pot vizita punctele de interes din apropiere sau poti sa te bucuri de relaxare totala in centrul SPA al resortului ori sa combini o zi relaxare, o zi explorat.

Excursii optionale:

        1.Tanah Lot Temple, Jatiluwih terase de orez, Ulundam Temple, Wanigri Hill

        2.Penglipuran Village, Tirta Empul Temple, Plantatie de cafea, cascada Teglingam, Art Village

Cazare – Maya Ubud Resort and Spa  5* sau similar.

 

Ziua 7, 1 Sept.: Trasnfer Ubud – Nusa Dua. Mic dejun inclus

Vom parasi minunatul resort total relaxati, apoi ne vom indrepta spre Kuta. Aici vom gasi cele mai animate plaje din Bali. Kuta – Legian – Double Six – Seminyak – Petitenget, sunt un sir de plaje fiecare cu specificul ei, plaje mai linistite sau plaje mai animate, poti s-o gasesti exact pe cea care ti se potriveste. Cazare – MERUSAKA Nusa Dua – 5* sau similar.

 

Ziua, 8,9,10,  2-5 sept.: Zile libere pe plaja Nusa Dua. Mic dejun inclus

Zile superbe cu soare, plajă cu nisip fin. Există și variante pentru cei mai activi: lecții de surf, diving, plimbări cu barca, snorkeling sau relaxare la centrul spa, sunt doar câteva din opțiunile pe care le aveți la îndemână. Cazare – MERUSAKA Nusa Dua – 5* sau similar.

        Excursie de o zi  - optional contra cost:

1.Plaja Balanga, Plaja Padang Padang, Plaja Uluwatu

2.Plaja Melasti + spectacol tipic Balinez cu foc

 

Ziua 11, 5 Sept.: Bali – Singapore . Mic dejun inclus .

A venit momentul sa ne luam la revedere de la minunatul Bali si sa spunem bine te-am gasit Singapore! si nu oricum ci cazandu-ne la unul dintre hotelurile capodopera arhitecturala din lume, Marina Sands Bay!!!

Tranfer Aeroport – Marina Sands Bay, seara se termina cu o minuata experienta “AVATAR” si cazare la unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri din lume – camere cu vedere la gradina Avatar – in limita disponibilitatii.

Optional contra cost: Turul orasului Singapore

 

Ziua 12, 6 Sept.: Singapore – Timisoara.

Ne luam la revedere de la Sud-Estul Asiei, dupa ce am vazut cele mai populare locatii din aceasta zona si ne indreptam spre casa. 


Note:

•    Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic si includ taxele de aeroport.

•    Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna ianuarie 2024. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

•    Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.

•    Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta normativele locale.

•    Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Robinson Crusoe nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.

•    Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, inclusiv pandemia Covid19 etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Robinson Crusoe nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie.

•    Robinson Crusoe nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).

•    Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);

•    Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;

•    Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.

•    ASIGURAREA MEDICALA DE CALATORIE ESTE OBLIGATORIE; avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).

•    hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;

•    pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;

•    in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;

•    persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;

•    agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

•    agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;

•    in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de tarif ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;

•    conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;

•    conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;

•    politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;

•    agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

•    excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Tariful excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;

•    oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna ianuarie 2024 in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat tariful excursiei, cat si a excursiilor optionale;

•    in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori, dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;

•    nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;

•    prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 

Incepe Aventura

Servicii incluse

Tariful include:

 • Zbor Budapesta -Kuala Lumpur - Denpasar(Bali) – Singapore - Budapesta;
 • Taxele de aeroport si bagaj de cala;
 • 10 nopti cazare
 • Mese incluse: mic dejun
 • Insotitor de grup din partea agentiei Robinson Crusoe
 • Asistenta turistica 24/7 in limba engleza / traduce insotitorul

 

Tariful nu include:

 • Depozit 200 USD la hotelul Marina Bay Sands, poate fi platit cash si se returneaza banii la plecare, sau cu cardul si banii vor fi returnati in 20-28 de zile
 • Depozit 200 Ringgiti malaezieni ( aproximativ 200 RON), si 10 Ringgiti malaezieni/ noapte taxa de statiune
 • Turul orasului Singapore cu ghid vorbitor de limba engleza
 • Excursie optionala : Penglipuran Village, Tirta Empul Temple, Plantatie de cafea, cascada Teglingam, Art Village
 • Tanah Lot Temple, Jatiluwih terase de orez, Ulundam Temple, Wanigri Hill cu ghid vorbitor de limba engleza
 • Plaja Balanga, Plaja Padang Padang, Plaja Uluwatu
 • Plaja Melasti + spectacol tipic Balinez cu foc
 • Turul orasului Kuala Lumpur cu ghid vorbitor de limba engleza
 • Asigurare storno si calatorie (recomandata care sa includa si covid)
 • Asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
 • Taxele locale impuse de primariile oraselor vizitate (se achita personal, la receptia hotelului)
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): aprox 50 EURO/persoana, se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
 • Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • Bauturile alcoolice si racoritoare;
 • Mesele de prinz si cina - se vor organiza voluntar si individual dupa preferinta gastronomica a fiecaruia;
 • Taxa de viza si formalitati de obtinere a vizei- daca este cazul
 • Early check-in, late check-out
 • Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, etc.)

 

Excursii optionale:

 • Excursii optionale in Singapore
 • Excursii optionale in Bali
 • Excursii optionale in Kuala Lumpur
 • Baruri de zi cu party-uri si multiple piscine

Tarifele si disponibilitatea pot suferi modificari

Detalii

 • Tip serviciu: Pachet
 • Transport: avion
 • Plecare din: Budapesta
Servicii
Perioada
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare
disponibilCamera poate fi rezervata la cerereCamera poate fi confirmata in 48 de ore