Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Vakkaru Maldive este o așezare tropicală luxuriantă, situată printre apele limpezi cristaline ale rezervației biosferei UNESCO de pe atolul Baa. După un zbor pitoresc de 25 de minute cu hidroavionul complexului sau zbor intern de 30 de minute de la Aeroportul Internațional Malé, urmat de o călătorie de 25 de minute cu barca cu motor, se ajunge intr-un paradis de neuitat, proiectat intuitiv pentru alinarea sufletului și spiritului.

Toate cele 113 de suite și vile amplasate pe plajă sau deasupra apei sunt decorate practic, dar elegant, evidențiind farmecul rustic și atmosfera culturii maldiviene, cu o percepție incredibilă a spațiului și vedere uimitoare la ocean. Gazdele insulei sunt la dispoziția oaspeților pentru a se asigura că aceștia beneficiază de o experiență personalizată, corespunzătoare preferințelor fiecăruia.

Oaspeții au la dispoziție 4 restaurante și 2 baruri, beneficiind de o călătorie gastronomică. Restaurantul Amaany oferă mese de mic dejun și cină, cu preparate internaționale, servite intr-o abordare maldiviană intr-un spațiu interior mare și luminos sau in aer liber. La restaurantul asiatic Onu, oaspeții se pot lăsa invăluiți de gusturile Asiei, insoțite de sunete ale naturii care le vor captura simțurile, in timpul cinei intr-o grădină liniștită. Isoletta este un restaurant italian modern, care servește preparate inovatoare și vinuri rafinate, la pranz și cină.

La barul Lagoon, aflat deasupra apei, pot fi savurate cocktailuri creative și gustări ușoare, iar Cabana oferă o atmosferă perfectă pentru a te bucura de mese in aer liber și băuturi răcoritoare, intr-un ambient relaxant. Meniul de la Vakku are o cramă bine aprovizionată și include preparate excepționale, oferind fripturi rafinate și fructe de mare proaspete. De asemenea, proprietatea oferă și posibilitatea de a lua masa intr-un cadru privat, pentru un plus de intimitate. Somelierul de la Vakkaru Reserve a ales cele mai bune vinuri din intreaga lume pentru a imbunătăți experiența culinară.

Splash este principalul centru de scufundări, excursii și sporturi nautice. La Coconut Club, un refugiu pentru distracție și relaxare, există o varietate de jocuri de interior, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, un lounge și o zonă de lectură. La Clubul Parrotfish, pentru copiii cu varsta cuprinsă intre 3 - 12 ani, există numeroase facilități și experiențe personalizate pentru cei mici.

Pentru relaxare, oaspeții se pot lăsa pe mana experților de wellness de la centrul spa Merana, amplasat pe apă și prevăzut cu 12 săli de tratament cu vedere la ocean, un salon de manichiură, un boutique spa și zonă de relaxare in aer liber. Oaspeții se pot menține in formă in timpul vacanței in sala de gimnastică amplasată deasupra apei, cu vedere la ocean, pentru un imbold suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie