Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Huvafen Fushi Resort


Descriere

Huvafen Fushi este un complex de lux situat pe atolul Malé Nord din Maldive. Oferă bungalouri deasupra apei si pe plajă cu piscină privată, acces gratuit la WiFi in intreaga proprietate si 6 restaurante.

Fiecare bungalou spațios este dotat cu TV mare cu ecran plat și canale prin satelit, difuzor bluetooth Bang și Olufsen, precum și o terasă la soare. Băile private au dus cu efect de ploaie si cadă separată. Facilitătile suplimentare includ papuci.

Tratamentele corporale sunt disponibile in camerele de tratament subacvatice de la Pearl. Puteti inota in piscina infinită a complexului si puteti face yoga in pavilionul special amenajat. Se pot organiza si sesiuni de pescuit nocturn.

Feel Koi este un restaurant deasupra apei si are o bucătărie deschisă si mancăruri proaspete cu fructe de mare. Vinum serveste o gamă largă de vinuri.

Proprietatea acceptă plătile efectuate cu carduri UnionPay.

La Huvafen Fushi se poate ajunge in 30 de minute cu barca rapidă de la aeroportul international Malé. Este disponibil si un zbor cu hidroavionul, călătoria durand 15 minute.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie